Saltea MAJESTIC II

Saltea MAJESTIC II

O inovație în domeniul saltelelor o reprezintă modelul MAJESTIC II, o saltea ce are în compoziție arcuri Super microPocket și GRAFEN, o spumă cu memorie de înaltă rezistență, cu particule de grafit alb, capabile să disipeze căldura în mod constant pentru a garanta un grad ridicat de confort

Detalii

Alege Dimensiunea: 160x200 cm

Grosime Saltea: 30 cm

Fermitate:                     Tare

Garantie: 10 ani

RETUR: Da

Preț redus!

1.748 RON

-65%

4.995 RON

ATENŢIE: Ultimele bucăţi în stoc!

Descriere

O inovație în domeniul saltelelor o reprezintă modelul MAJESTIC II, o saltea ce are în compoziție arcuri Super microPocket și GRAFEN, o spumă cu memorie de înaltă rezistență, cu particule de grafit alb, capabile să disipeze căldura în mod constant pentru a garanta un grad ridicat de confort. Numit și “materialul viitorului” datorită rezistenței sale, GRAFENUL este un material biodegredabil, cu o extraordinară capacitate de filtrare a aerului. În plus, acesta absoarbe umiditatea mai repede decât bumbacul.

Saltelele GAMA LUXE sunt fabricate in punctele noastre de productie din SPANIA, unde avem o experienta de  32 de ani in domeniu.

Grosime: 30 cm (± 1)

Grafen: 3 cm

SuperSoft Foam: 4 cm

Număr de arcuri:  2240 arcuri / saltea 160x200

Fermitate: tare

Compoziție:

Nucleu: realizat din arcuri Super microPocket independente, ce se comprimă mai mult sau mai puțin, în funcție de greutatea și protuberanțele corpului; 3 cm GRAFEN ce asigură stabilitate și 4 cm SuperSoft Foam pentru confort, ambele pe fața superioară a saltelei.

Husă: din material stretch de înaltă calitate, matlasat 200gr/m2, tratat antialergic și antiacarieni. Fața de vară confecționată integral din material 3D 100gr/m2 pentru o mai bună aerisire.

Grafenul este un material revoluționar în industria saltelelor, ultra-ușor și foarte rezistent, ce oferă o nouă experiență de confort. 

Te-ar putea interesa si...

Saltea GOLD

Progres și tehnologie inovatoare

7.415 RON -65%
2.595 RON

Saltea FUSSION MALVA

Salteaua FUSSION MALVA  este o

4.685 RON -65%
1.640 RON

Saltea EROS

Salteaua EROS  este o saltea

3.285 RON -65%
3.285 RON