Saltea CALIFORNIA - Outlet

Beneficii

Saltea CALIFORNIA - Outlet

Saltelele din colecția Calma 2013 vă asigură un somn natural și sănătos, benefic fiecăruia dintre noi, datorită materialelor high tech, inovator asamblate. Grosime:  21 cm (± 1) Fermitate:  medie – tare Garantie: 2 ani

Detalii

Preț redus!

737 RON

-70%

2.455 RON

Pe stoc: 4 buc

Descriere

CALIFORNIA este o saltea cu față dublă. Adică poate fi folosită pe ambele fețe în funcție de anotimp ( fața maro/vară; fața albă/iarnă ).

Grosime:  21 cm (± 1)

Fermitate:  medie – tare

Compozitie:
 

 Nucleul : Este realizat din spumă poliuretanică de densitate mare ( 28kg/mc ), are un strat de 3cm grosime de Memory Foam pe fața de iarnă si un strat de Super Soft pe fața de vară.

 Husa: Salteaua este capitonată cu material de stretch,  tratat antialergic și antiacarieni Aegis - tratament de protecție igienică. Husa feței de vară este realizată din material special 3D, pentru o mai bună aerisire.

De ce această saltea este specială? Simplu !
Umiditatea corpului este absorbită în interiorul saltelei ( atât cât este folosită ) și apoi se evaporă în cameră, în exterior ( când salteaua nu este folosită ) datorităsistemului Hydrofast. Controlul umidității este completat de banda 3D pentru aerisire rapidă, ce permite materialului să respire mai eficient și de sistemul de aerisire pe care îl are salteaua încorporat - Air Flow.
Prin faptul că această umiditate este transferată rapid, nu permite crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și acarienilor.
Toate acestea la un loc creează o saltea confortabilă și comodă, cu un control bun al umidității pentru un somn mai sănătos.

 

Te-ar putea interesa si...

Pat CARLA

Pat Rabatabil Carla – special

2.695 RON -40%
1.617 RON

Pat SARA

Pat Rabatabil Sara – special

2.295 RON -40%
1.377 RON