Paturi

Filtrare dupa

Categorii

Dimensiunea (cm)

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Pat –  cuibușorul casei noastre.

Fară nici o îndoială patul este acesoriul de mobilier din casa, care împreuna cu somiera și salteaua, este cel mai folosit: pe el dormim, pe el citim, de pe pat ne uitam la televizor, cateodata ne razboim cu pernele. Pe calma.ro încercăm să punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de paturi și somiere:

  • Paturi tapițate - cele mai solicitate paturi de pe piață. Paturile tapițate sunt elegante, moderne și foarte utile datorită lăzilor de depozitare.
  • Paturi rabatabile – sunt ideale pentru spații reduse. Au un design modern care se adaptează mobilei dumneavoastre.
  • Paturi din lemn – rezistente și moderne. Dormitul pe un pat din lemn este echivalentul unei odihni sănătoase.
  • Paturi electrice – la fabricarea acestor paturi se folosește ultima tehnologie, pentru a pune la dispoziția clienților noștri un acesoriu cât mai actualizat pentru necesitățile lor.
  • Spatare – un acesoriu care poate schimba imaginea dormitorului tau. Intra pe calma.ro și aruncă o privire la spatarele disponibile puse la dispoziția ta de partenerii noștri.
  • Somiere – acesoriul important si ascuns din dormitorul nostru - susține salteaua pe care dormim și ajută la aerisirea corectă a acesteia.

Locul tău preferat din casă – Patul.

Nicio senzație depășește pe aceea atunci când la sfarșitul zilei, te așezi în patul tău ca să te odihnești si să te relaxezi. Profitați de reducerile oferite de partenerii noștri și dați dormitorului vostru o imagine modernă.