Perne

Filtrare dupa

Categorii

Dimensiunea (cm)

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Perna - element important în camera noastră.

Perna este un element important în dormitorul nostru, în fiecare pat găsim una. Există persoane care folosesc mai mult de una pentru a se odihni.

Pe burtă, pe spate, pe o parte, îmbrățișând perna, indiferent de cum dormi sigur găsești o pernă pe gustul tău. Pe calma.ro partenerii noștri pun la dispoziția voastră perne de cea mai bună calitate și pentru toate gusturile:

  • Perne cervicale – confectionate din memory foame, datorită formei pe care le au, aceaste perne oferă un sprijin eficient pentru zona cervicală, coloana vertebrală, cap, gât și umeri
  • Perne memory – fabricate din materia prime regenerabile, naturale și nepoluante, aceste perne sunt ideale pentru orice persoană deoarece se adaptează foarte bine.
  • Perne naturale – perne care respecta mediul ambiental, fabricate din materiale naturale.
  • Perne Gel – perne care vă oferă un confort deosebit pe toata durata odihnii.
  • Perne clasice – perne moi, pufoase.
  • Perne copii – perne fabricate special pentru cei mici.

 

Beneficiile unei  perne bine alese.

Perna pe care dormi este la fel de importantă ca și salteaua. Trebuie să încerci să dai de pernă care ți se potrivește cel mai bine, deoarece are un efect direct asupra odihnii tale. Dacă dormi pe o pernă prea tare, e posibil să fii foarte obosit și până a doua zi să nu te trezești, probabil nu simți ce prost dormi. A doua zi sigur o să ai zona gâtului afectată, o durere îngrozitare pe care trebuie să o suporți și/sau depășești cu ajutorul antinflamatoareler, ore la masaj. Se poate evita și mai ales se poate dormi bine tot timpul dacă reușești să achiziționezi o pernă bună adecvată necesităților tale.

Va asteptam pe calma.ro cu o gama extinsa de perne.