ARCURI

Filtrare dupa

Marca

Dimensiuni (cm)

Adaptabilitate

Fermitate

Grosime Memory (cm)

Inaltime Totala (cm)

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Saltele cu arcuri Pocket

Saltelele cu arcuri împachetate individual sau saltele cu arcuri Pocket sunt saltelele fabricate dupa un sistem inovator folosind tehnologie de ultima generaţie: arcurile asa cum reiese din denumirea Pocket, sunt împachetate individual într-un săculeț, independent unul de altul. Acest nou sistem face din saltele cu arcuri Pocket:

  •    saltele ortopedice, deoarece arcurile Pocket sunt fabricate din sârma de oțel, datorită calităților acestui metal, între ele rezistența, saltelele cu arcuri împachetate individual ajută la susținearea corectă și naturală a coloanei vertebrale în timpul somnului.
  •    saltele ergonomice. Așa cum am scris mai sus, saltelele cu arcuri împachetate individual, sunt fabricate din oțel, oțelul este un material elastic, așadar saltelele cu arcuri Pocket se adapteaza corpului nostru în timpul somnului.
  •    saltele confortabile. Pe saltelele cu arcuri împachetate individual nu se simt mișcările partenerului deoarece arcurile sunt împachetate fiecare în buzunarul lui, permițând mișcarea individuală a fiecărui arc. Acest nou sistem ajută la o odihnă de calitate datorită sensibilității reduse la mișcările partenerului.

Alege saltele cu arcuri Pocket, alege odihnă sănătoasă la un preț avantajos!

Saltelele cu arcuri împachetate individual sau saltelele cu arcuri Pocket sunt recomandate persoanelor cu dureri de spate deorece ajută la ameliorarea acestora. Datorită materialelor folosite la fabricarea husei, materiale cu tratamente aintibacteriane si antialergice, saltelele cu arcuri Pocket sunt saltele foarte igienice. 

Atunci când alegi cea mai bună saltea cu arcuri împachetate individual pentru odihna ta de pe siteul nostru, vei alege sa platești un preț corect pe o saltea cu o calitate garantată de producătorii nostrii, care te va ajuta să ai un somn liniștit și odihnitor. Saltelele cu arcuri Pocket, au un preț foarte avantajos raportat la calitatea lor, deși se folosește ultima tehnologie și materiale extraordinare.