JUNIOR

Filtrare dupa

Dimensiuni (cm)

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Saltele Junior

Pe calma.ro încercăm să dăm desfacere la o gamă largă de produse pentru casa și grădină ta. Am decis să dedicăm o categorie în exclusivitate saltelelor junior. Saltelele junior sunt special fabricate pentru adolescenți, cu materiale atent alese, pentru reușirea fabricarii unui produs de calitate și modern. Știm cât este de importantă o odihnă sănătoasă, la orice varstă, dar în perioada adolescenței, trebuie să dăm si mai mare atenție unui somn sănatos deoarece durata și calitatea acestuia influentează:

  • atenția
  • energía
  • percepția
  • memoria
  • viteza de reacție
  • abilitațile de comunicare

Compoziție Saltele Junior.

La fabricarea acestor saltele junior se folosesește spumă poliuretanică - material de o calitate extraordinară, foarte popular deoarece este foarte folosit în industria fabricării saltelelor, în acest moment, datorită proprietăților, cum ar fi densitatea, ce face din saltele sisteme de odihnă ideale deoarece se pot personaliza, depinzând de necesitățile fiecarei persoane, regulând în acest fel fermitatea, calitate ce ajută la menținerea coloanei vertebrale în poziția corectă pe durata somnului. Saltelele junior sunt saltele hipoalergenice datorită spumei poliuretanice si a materialelor folosite la fabricarea huselor. Compoziția spumei poliuretanice nu permite creșterea microrganismelor, deoarece este un material ce se ventilează foarte bine.

Saltele Junior - saltelele moderne fabricate din materiale obținute cu cea mai recentă tehnologie pentru a îmbunătăți confortul adolescenților în timpul somnului.