COPII

Filtrare dupa

Marca

Dimensiuni (cm)

Adaptabilitate

Inaltime Totala (cm)

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Saltele copii.

La decorarea camerei copiilor se alochează destul timp, dar când trebuie lută decizia de a cumpăra o saltea pentru aceasta cameră, nu se acordă același timp, deși este o decizie foarte importante: salteua pe care vor dormi are o influență deosebită în creșterea și dezvoltarea acestora. Asigurați-vă că micuții vor dormi confortabil și fără nici o problemă pe saltele de copii special fabricate pentru ei deoarece:

  • Copiii creasc până la vârsta de 18 ani, ceea ce înseamnă că în acest timp trebuie să ne îngrijorăm de dezvoltarea corectă a coloanei vertebrale. Dacă alegem o saltea de slabă calitate, se poate întampla ca în viitor copilul nostru sa aibe dureri de spate, scolioză sau orice altă modificare a coloanei. Există multe cauze care pot provoca o malformație în coloana vertebrală, dar fără îndoială, unul dintre acestea este dormitul într-o poziție incorectă sau neconfortabil.
  • Când suntem adulți căutăm cea mai bună saltea pentu a dormi cât mai confortabil, pentru a ne odihni cât mai bine, motiv suficient pentru a căuta cea mai bună saltea din categoría de saltele copii pentru ca micuții să poată dormi cât mai multe ore posibil.

Caracteristici saltele copii

Mai sus am văzut motivele pentru care ar trebui să căutam cea mai bună saltea pentru copii, în continuare gasești caracteristicile saltelelor pentru copii pe care le avem pe calma.ro :

  • Saltele copii cu o structură fermă și suficient de flexibilă încât să se poată adapta corpului micuților dumneavoastră și să distribuie uniform greutatea corporală.
  • Saltele copii fabricate cu materiale care respiră și cu un sistem de ventilație corect, astfel încât temperatura corpului copilului să fie adecvată în timpul somnului.
  • Saltele copii tratate hipoalergenic și anti-acarien, astfel se obține o odihnă proaspătă, igienică și naturală. De asemenea, astfel protejăm copiii noștri de reacțiile alergice posibile și salteaua va avea o barieră pentru bacterii, acarieni și va împiedica formarea mucegaiului.
  • Saltele copii cu grosime recomandată între 12 și 18 centimetri, rețineți că un copil mic cântărește aproximativ 20 de kilograme la vârsta de 6 ani, astfel încât nu este necesar să aveți o saltea de grăsime ca un adult.

Saltele copii – special create pentru copiii noștri. Fabricate cu cele mai bune materiale, saltelele pentru copii au o fermitate ridicată, ajutând în acest fel la menținera corectă a coloanei vertebrale pe durata somnului.