Încă din anul 1978 ajutăm clienții să obțină odihna mult dorită prin CALMA - dezvoltăm linia de producție din Spania, respectând standarde calitative  stricte care dau produselor noastre cea mai bună calitate posibila (dupa parerea noastra, bineinteles…).

Brandul CALMA a luat naștere în România, în anul 2011, cu obiectivul de a oferii populației romane, produse de înaltă calitate, realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne si avansate în materie de sisteme de odihnă.

Liniile noastre de producție sunt dotate cu utilaje de ultima generație și personal cu înaltă calificare. Toate materialele folosite în confecționarea produselor noastre sunt testate, trecând teste de control al calității pentru a obține un produs cu adevărat garantat.

Prin proceduri care variază de la injectarea sau tăierea bucăților de spumă poliuretanică sau vascoelastică, până la ambalarea și roluirea saltelelor, trecând prin etape de tăiere, de cusut ale benzilor 3D și cele decorative, cusut micropunct prin ultrasunete, cusut standard si multi-fire, umplutura cu diferite materiale textile, procese de închidere și asamblare ale nucleelor și huselor, tratamente antialergice, dotăm produsele CALMA cu proprietățile adecvate pentru a îndeplinii exigențele funcții pentru care au fost create.

În creearea diferitelor colecții de produse CALMA, ne bazăm pe necesitățile clienților noștrii, adaptându-ne nevoilor și obiceiurilor acestora, ascultându-i și făcându-i să participe la evoluția noastra, ceea ce ne ajută la atingerea obiectivelor în modul cel mai favorabil pentru noi cu putință, astfel clientul să fie satisfacut de alegerea facutăși să obțină odihna aproape inegalabilă, care fără nici un dubiu se va transforma într-o rutină sănătoasăși plăcută în viața lor. 

Începând cu anul 2018, profitând de experiența pe care am acumulat-o în mediul online vânzând saltele, perne și alte produse CALMA, am decis să transformăm site-ul web calma.ro în Marketplace, oferind atât clienților noștri potențiali, cât și partenerilor noștri, producători sau intermediari, un mediu avansat de a se prezenta pe piață.

Cu speranța de a ajunge la câți mai mulți cumpărători și parteneri, vom continua în viitor, ca și până acum, cu același entuziasm, încercând să oferim servicii de cea mai bună calitate posibila.