Pentru utilizarea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor, site-ului www.calma.ro, este necesar sa citesti sis a accepti in totalitate acesti termini si conditii.

1. Definitii

1.1   Prin Furnizor  sau www.calma.ro se intelege SC Syncrohabitat SRL.

1.2   Prin Utilizator se intelege orice persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

2. Continut site si copywrite

2.1   www.calma.ro face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor din aces site. Unele specificatii sau preturi pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

2.2   Fotografiile produselor au character informative si nu creeaza obligatii contractuale.

2.3   www.calma.ro nu raspunde pentru situatiile ce pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

2.4    www.calma.ro si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Syncrohabitat SRL

3. Utilizarea improprie si raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale si se oblige ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ului Furnizorulului pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa se exonereze de raspundere si sa nu actioneze Furnizorul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a site-ului Furnizorului si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

4.2 Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

4.3 Furnizorul colecteaza urmatoarele categorii de date personale: nume, adrese, numere de telefon, cod numeric personal sau serie de CI/BI in vederea facturarii produselor achizitionate.

4.4 Furnizorul nu inregistreaza niciodata informatii privind cartea dvs. de credit. In momentul plasarii datelor personale privind cartea de credit sunteti automat redirectionat catre o conexiune securizata a procesatorului de plati online.

5. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.calma.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.calma.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.calma.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

6.Litigii

6.1 Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din jud Giurgiu, Romania.

7.Protecția datelor personale

7.1 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Syncrohabitat S.R.L, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

a) Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

b) Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

7.2 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@calma.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 8. Dispozitii finale

8.1 www.calma.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.calma.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

8.2 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Cand procesam comanda dvs., va vom informa prin e-mail  cat mai curand posibil sau vom transmite un mesaj in serviciul de mesagerie al site-ului daca oricare din produsele incluse in comanda dvs. nu este disponibil. In acest caz, nu va vom incasa banii pentru produsul respectiv.
 
Avand in vedere popularitatea si/sau oferta limitata pentru unele dintre produsele noastre, Calma poate sa limiteze numarul de produse disponibile pentru cumparare. Calma isi rezerva dreptul  de a modifica cantitatile disponibile pentru achizitia dvs. in orice moment, chiar dupa plasarea unei comenzi.