Livrarea comenzilor


Livrarea produselor achizitionate se face in general prin curier rapid la adresa specificata de dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii. Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate impreuna cu produsele comandate. In functie de adresa de livrare pot exista anumite taxe de livrare si/sau praguri de gratuitate.
In cazul in care comandati simultan mai multe produse este posibil sa primiti cate un colet separat pentru fiecare produs avand costurile de transport diferite.


Termene de livrare si stocuri


In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii.


Garantia produselor

Perioade de garantie pentru produse este urmatoarea:

1.    Pentru saltelele, producatorul garanteaza nucleul si forma. Durata garantiei este de 5 ani.

2.    Pentru perne, garantia este de 2 ani.

3.    Producatorul garanteaza ca produsul va fi perfect pentru scopul in care a fost creat daca se respecta instructiunile de utilizare.

Garantia nu acopera:

1.    Actiunile necorespunzatoare ale cumparatorului.

2.    Formularea reclamatiei fara prezentarea de copii ale documentelor de achizitie

Returul produselor si alte servicii

Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Saltelele si accesoriile pot fi returnate in termen de 30 zile lucratoare de la data achizitiei daca:

·        Nu a fost dezambalata din husa de plastic ce o acopera. Produsele pot fi incercate, probate fara a fi dezambalata.

·        Nu prezinta deteriorari produse de manipularea incorecta.

·        Sunt insotite de toate actele primite (factura, chitanta, certificat de garantie, etc).

·        In cazul in care produsele au fost dezambalate si utilizate, pentru a putea fi returnate se achita o taxa suplimentara (85-650 Lei in functie de tipul si dimenisunea produselor), deoarece necesita retrimiterea in fabrica pentru schimbarea fetei de acoperire si reambalare.

·        Saltele pe dimensiuni atipice sau cele produse dupa specificatiile clientului, ce fac obiectul unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

·        Costul de transport va fi suportat de client.

·        Banii vor fi returnati in maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, inlocuirea sau schimbul produselor.